kapky vody

kapky vody

Anotace: ...

Cítím studené kapky vody,
vracím se zas do nepohody..
Cítím jako bys tu byl se mnou,
cítím jak chtěl bys mě obejmout.
Cítím jako bys mě chtěl líbat,
cítím jak kapky stékají chci tě mít zas.
Cítím jak vzdaluješ se mi víc a víc,
už mizí mi obraz tvůj i chtíč.
Cítím jak déšť zaplavuje mé srdce,
otázky na které odpověď neznáme.
Autor Haniik, 04.02.2009
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí