Nic, co by bylo více než ty

Nic, co by bylo více než ty

Anotace: věnováno člověku, jenž ve mně probudil lásku, kterou už nikdy nikdo nepohřbí..

Není ráno, kdy na tebe nemyslím
a není večer, kdy tě nemám plnou hlavu.
Není měsíc, který nesvítí pro tebe
a není slunce, které nehřeje jen kvůli tobě.
Není den, kdy mi nechybíš
a není noc, kdy se mi nestýská.
Není chvíle, kdy bych se pro tebe nesmála
a není okamžik, kdy bych pro tebe neplakala.
Není radost, kterou bych s tebou nesdílela
a není smutek, který bych si nechala pro sebe.
Není vteřina, kdy bych nechtěla být s tebou
a není minuta, kdy bych chtěla být sama.
Není důvod, kvůli kterému bych tě přestala milovat
a není způsob, jak bych mohla být bez tebe.
Není dost slov, která by vystihla, jak moc tě miluji
a není nic, co by bylo více než ty...
Autor kris., 04.02.2009
Přečteno 661x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

díky :) snad se mi tu bude líbit :)

04.02.2009 20:19:00 | kris.

Vítám tě. Taktéž :o)

04.02.2009 20:17:00 | kikis

...vítej na Literu :-)

04.02.2009 20:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí