Když láska umírá...

Když láska umírá...

Anotace: To když bolí láska....

Když láska umírá,
tak svět se boří,
pak duje vítr,
spálený vítr z Tichomoří...

Když láska umírá,
tak drtí srdce jako Golem,
a pak zadrhne o pavučinu
-o to neviditelné sbohem....

Když láska umírá,
myslíš,že se vzdává?..
budu se za ni prát i dýchat,
i když to už ona nepoznává...
Autor ROMEO 36, 04.02.2009
Přečteno 495x
Tipy 6
Poslední tipující: li-duše, Giginka, labuť, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásné..St..=)

08.02.2009 14:02:00 | Giginka

Za lásku se vyplácí bojovat... aspoň někdy.

04.02.2009 22:50:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí