Co jsi...jsi moje všechno

Co jsi...jsi moje všechno

Anotace: Jsi to krásné,co mě v životě potkalo...

Jsi klíč,z notové osnovy,
co odemkl mé srdce,
jsi jahoda,chutnající sladce.
Jsi vzduch,co dýchám,
jsi vášeň,z které vzdychám.
Jsi kapka,stékající po mém těle,
tancující na hrudi tak bděle.
Jsi anděl,co mě v noci chrání,
jsi čára života,na mé dlani.
Jsi denní světlo,zářící i v noci,
jsi rytíř,mající mě ve své moci…nepusť !
Autor Khiti, 04.02.2009
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí