Příliš mnoho...

Příliš mnoho...

Anotace: ...

Ztracená mezi ulicemi,
bez naděje zmatená,
názor pravdy není cenný,
navždy uvnitř ztracená...

Jen jsem se dívala,
na její bolest znova,
bolest v očích mývala,
zde nestačí jen slova..

Samota nezajde,
její srdce se bouří,
ona se nikdy nenajde,
její duše se hroutí...

Příliš mnoho smutku,
příliš mnoho pravdy,
díky mému skutku,
zatratí se navždy...
Autor Lukika, 04.10.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí