Nikdo mě nezná...

Nikdo mě nezná...

Anotace: ...

Znáš mě tak dlouho,
a přece mě neznáš,
znáš mě tak dlouho,
a přece mě hledáš...

Vidíš můj odraz,
to uvnitř jen na dálku,
mou duši si zobraz,
najdi mou vnitřní stránku...

Ty mě nevidíš,
Ty mě neznáš,
mé srdce neslyšíš,
tady už není to co hledáš...

Tím mi ubližuješ,
že mě nevnímáš,
vím že mě nemiluješ,
s láskou mě nelíbáš...
Autor Lukika, 04.10.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí