smutná

smutná

Anotace: Anděli...

ANDĚLI....

Anděly s křídly bílými jako sníh,
s úsměvem sladkých po střešních,
a s vlásky třpytícími se jako Luna,
poklekni k dívce jenž láskou byla poblouzněna.

Skloň se prosím k tělu-které leží v závějích a nechce žít,
kde pod bílou košilkou srdce se ukrývá,
zraněné-s posledním dechem snaží se bít
a svými dlaněmi vyjmi dýku,která v něm spočívá.

Pak sevři ji v náruč svou
a na rány v srdci přilož květy zapomnění,
snad aspoň na chvíli budou ji útěchou,
ve světě,kde láska v žal se často mění.

Svým zpěvem vdechni do něj vůli- znovu žít
a touhu opět vroucně milovat,
s nadějí,že už nikdy nebude muset zažít tento okamžik,
kdy anděl musel ji ze srdce dýku rvát...
Autor Jeskynka, 05.02.2009
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda andělu

10.05.2009 18:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí