Nahota

Nahota

Anotace: O lásce trochu jinak?!

Na podzim stromy svlékají listí
tak jako očima svlékám já Tebe
a jejich šaty padaj a šustí
a je,jako i nás,chlad potom zebe.

Spolu v tom listí za ruku brouzdáme
a nazí jsme jak ty stromy,
bez šatů snáz lásku poznáme
okolo stojí černé domy.

Jsou plné zášti a starostí
na dálku to z nich cítíš
stěží Tě někdo pohostí
stěží svou hlavu složíš.

S tou naší láskou jsme nazí zůstali
a nemáme kam jít,
těžko nás jiní by chápali
s tou nahotou musíme žít.
Autor Jan Blahovec, 04.10.2005
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Skvěle napsáno...ta básnička mě dostala, máš talent :-)

09.10.2005 16:10:00 | Every

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí