Sen

Sen

Anotace: ...

Jsme od sebe kousíček
a přece na míle vzdálení
Být kořením života tvého,
dej mi jen malé znamení
Natáhni ruku,
já do tvé dlaně složím svou
V mých snech
mě tvé paže do náruče zvou
Sen o tvých rtech
jež s láskou laskají moje tělo
Tlukot mého srdce
jak tisíce zvonů by znělo
Šťastná jsem když spím,
o tobě se mi zdá
S ránem se však probudím
a přijde realita zlá
Otevřu oči,
musím zpříma svou cestou jít
Stačit musí vzpomínky
z mých snů o tvých dotycích
Autor Emira, 05.02.2009
Přečteno 634x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádherné (smutné - mučivé). To jsou přesně ty myšlenky, co i mne lítají v hlavě.

06.02.2009 18:31:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí