In vino veritas

In vino veritas

Anotace: Ve vínu je pravda, může být i cestou k lásce...

Na hraně číše třpytí se svíce,
po loku vína zrudly ti líce,
držíc tě za ruku, hladím po tváři,
co to vše znamená listuji ve snáři.

Nakyslá vůně topí se v parfému,
jak noční obloha ve spícím bazénu,
mlčky a beze slov lásku ti vyznávám,
ostych je pryč stěží se poznávám.

Z chlapce je rázem dospělý muž,
jen co rty setřely ze tvých růž,
pár voltů tělem jako blesk proletí,
když paže se spojily v milostném objetí.

Oči osleply, uši nic neslyší,
láska si chystá milostné zátiší,
jako zvon kostelní srdce si buší,
k čemu se schyluje už oba tuší.

Šaty spadly, nahotu těl odkryly,
žena i muž v jedno se spojili,
ve volném stylu těla se zmítají,
sex v přímém přenosu paní tmě skýtají.
Autor Wacurabbu, 06.02.2009
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Monsignore, Rbb, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nevím, prostě se mi to tak víc líbilo :-).

10.02.2009 01:32:00 | Wacurabbu

líbí

Je to dobrý, ale přebývá ti tam strašně moc čárek. Proč každou větu dělíš na půlky?

06.02.2009 06:40:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí