Nebude to jednoduché...

Nebude to jednoduché...

Anotace: Světu 3..

Sbírka: Světu 3

Po vodě pluje lodička loď
nic se neboj! nastup jen POJĎ!!

Loďka nás zanese na druhý břeh
kde nejsou starosti, stres ani spěch.

Popluješ po proudu říčního ramene
místo kotvy vem mé srdce kamenné

Srdce, co tvrdé je, tak jako trilobit
srdce, co pro tebe navždycky chtělo bít

puklé a z kamene však mnohé snese
ale až nastoupíš neozve se...
Autor Honzeek22, 05.10.2005
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí