Chyba..

Chyba..

Anotace: stala se chyba tak už to někdy bývá a tak nějak mi tohle pomáhá se z toho dostat...

Oknem duše se dívám
a někdy vidím temný stín.
Někdy špatný pocit mívám,
jako by mi někdo vrazil do hlavy klín...

Teď rozhodout se musím,
jak vyndat ho co nejrychleji ven,
protože pomalu ale jistě se dusím,
hroutí se mi můj sen.

Jak jen jednat dále mám,
koukám kolem sede radu neslyším, zato vím,
že v tomhle poradit si každý musí sám.
Do rána přemýšlím, celou noc bdím.
Chybí mi on celý o tom nepochybuju,
ale něco není jak má být, mám strach.
Propadám depresi, zmatkuju,
co když je z něj ,,vrah?"
Autor Kopretinka, 06.02.2009
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí