jizvy

jizvy

Anotace: ,,

Znám jizvy tvýho těla
co plujou po kůži
...za odlivu
třpyt v očích dřív jsi měla
jak světla v kalužích
znali jsme spolu ptačí perspektivu

Ta tvoje láska
mý nitro rozedrala
na kusy v poli minovým
dík žáru co s tebe sálá
na uhel uhořím
Autor zenge, 06.02.2009
Přečteno 305x
Tipy 11
Poslední tipující: Zasr. romantik, Holis, židle, NikitaNikaT., Psavec, monterka, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí