ta poslední slza štěstí

ta poslední slza štěstí

Anotace: nevím:)...možná.....:)

slyším ten šepot

jako v noci,co se blýská

něco jako hvězda

společná..

na dětských lavičkách

neumírá..

je to láska kolísavá

nahoru,dolů

nahoru dolů

a padá

jako slza

posledního štěstí...

Autor Woski, 06.02.2009
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí