Láska k tobě

Láska k tobě

Anotace: Znáte to ne?:-*

Moje srdce láskou hoří
Láskou k tobě
Všechny mosty boří
Dovádí mě to k mdlobě

Když slyším tvůj hlas
Mozek se mi zatemní
Vidím nás
V hlubokém obětí

Láska je to nejkrásnější co mě potkalo
Tvou tvář jsem viděla
A hned mě to dostalo
Jako bych viděla anděla

Všeho se kvůli tomu vzdám
Jen tebe v srdci nosím
Prosbu na tebe mám
Miluj mě,prosím!
Autor Wlasticka, 06.02.2009
Přečteno 844x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nie :(

17.03.2009 21:17:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí