Touha

Touha

Anotace: byla tu...

Neonovým paprskem světla
vklouzla dovnitř
značně důvěřivá
lačně civící.

Na zem klekla,
oči na mě upřela
(plné žáru)
a mezitím venku na ulici
sníh lascivně se měnil v páru.

Byla tu a byla sžíravá a dlouhá.
Byla to touha.
Autor fidgetypoet, 06.02.2009
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, enigman, Markéta Hl., nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí