Miluju tě Dominiku!

Miluju tě Dominiku!

Anotace: Pro Dominika!!!!!!:-*

Milovala jsem ho strašně moc
stále víc a víc po celou noc
on však neznal city moje
však napsala jsem mu je

Byla to velká chyba
byl jak leklá ryba
on odepsal jen
promiň už zadaný sem

Teď chci ale jenom tebe
vznášet se do sedmýho nebe
bok po boku s tebou
snad řeknu ti tohle jednou

nechci druhou lekci
znovu cítit se nechci
jako pasažér titaniku
miluju tě Dominiku!
Autor Wlasticka, 06.02.2009
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí