Jen pro Tebe...

Jen pro Tebe...

Anotace: vyznání?...

V zrcadle se stále vzhlížíš,
dotazy ohledně krásy dáváš.
Být jako modelka toužíš,
sen Tvůj je však vzdálený.

Postava Tvoje Tě trápí,
mě ale vůbec nevadí.
Tělo je jen slupka tenká,
lidský zrak pilně klame.

Třeba se jednou přesvědčíš,
jak krásná pro mne jsi.
Na duši přece víc záleží,
tou svojí svět překvapíš.

Jaká ve skutečnosti jsi,
kamarádi Tvoji dávno ví.
Jen pár slepých okolo Tebe,
ještě zatím tmou bloudí.

V těžkých chvílích osudu,
dlaň Tvá z mlhy se nabízí.
Kdo ji včas neuchopí
o svou šanci přichází.

Jakou odměnu Ti nabídnout,
jak rád bych věděl.
Máš přání která se nedozvím
i když jedno možná tuším...
Autor Modrý Adept, 15.10.2004
Přečteno 1966x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí