Kam poděla ses

Kam poděla ses

Anotace: už nejsi tu.. newím proč..

Až zmizí poslední kapička,
až zmizíš i ty neznámo kam,
tak pramálo zbude z mého srdíčka,
protože navždy budu muset být bez tebe a sám.
Až roztaje poslední vločka sněhu,
až roztaje i láska tvá,
tak těžko budu hledat něčí něhu,
když jen ty jsi měla být má.

Kam poděl se ten sen,
který každou noc o mě se ti zdál.
Snad není pozdě chtít vrátit některý děn,
kdy si život se mnou jen tak z lehounka hrál.
Autor hellowik, 08.02.2009
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí