Můj pane v černém

Můj pane v černém

Anotace: pro vás, můj pane

Můj pane v černém
Vše to bylo pouhým snem
Prošli jsme si obvyklými fázemi
Myslela jsem, že už je to za námi

Můj pane v černém
Chtěla bych ležet v obětí tvém
Můj pane v černém
Bez vás lehnu popelem

Můj pane v černém
S vámi jsem měla vše, teď nemám nic
Můj pane v černém
S vámi jsem byla někdo, teď jsem stín

Klečím před vámi na kolenou
Šeptám prosbu tichou, pláču pro vás pane můj
Máčím vám kabát slzou vlhkou
Vidíte jen stín, který byl kdysi mnou
Autor Lips Sewm Shut, 08.02.2009
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejvíce mne upoutala poslední sloka.. Ještě mi tam něco chybí, ale to je jen můj názor..=)

15.02.2009 20:06:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí