Zítřek

Zítřek

Anotace: ...

Z oblohy padají sny plné červánků,
ty odhodlán vpisuješ do mraků,
že vše co padá, to pochytáš,
a to všechno, to mi dáš

že zasloužím si ještě víc,
úplňku třpyt či šat večernic,
odhodlán vpisuješ těchto pár slov,
nevidíš neslyšíš jdeš ns ten lov

víš že lásku tvou já přijímám,
a skoro nic jiného nevnímám,
ale zastav se a podívej,
svět neni jenom šedivej

tu lásku si pěstit musíme,
ne jen jít dál a žít pro budoucnost,
co bude to bude co je pomine,
nehledám žal pro dnešní odpovědnost

žijeme pro zítřek,
co nám taky zbývá,
sledovat kdo to řek,
a jeho gesta dychtivá
Autor Sllunce, 09.02.2009
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, Alasea, kikis, Kallkaa, Jamesow, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí