Ptám se proč

Ptám se proč

Anotace: Dívka se ptá, proč jí tak ublížil, proč jí neřekl, co k ní cítí, proč se tak zachoval a má ještě spoustu otázek.

Proč jsi mi ublížil?
Chci se ptát.
K ní ses víc přiblížil,
mám se snad smát!
Chtěla jsem lásku,
na srdci mám vrásku.
Své city jsem ti svěřila
a tolik jsem ti věřila.
Vždyť jsi blonďák, co můžu chtít,
myslela jsem, že si mě ceníš víc.
Ráda jsem tě měla, poznávat tě chtěla,
ale tys mi neřek nic
a já chtěla znát víc.
Co ty pohledy znamenají,
když ti oči hrají?
Někdy jsou zahalené,
z temné noci omámené.
Co to znamená,
můžu jen hádat,
jsem strašně znavená,
nechci se vzdávat!
Všechno jednou přebolí,
ať je to cokoli,
ale tohle strašně bolí,
jako rána bejsbolovou holí.
Autor Rorýs, 09.02.2009
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Rbb, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej:-)

09.02.2009 18:43:00 | kikis

jen tehdy moudra budeš
až bolesti projdeš zas
pak láska tvá se naqvrátí jen pouhý čas je třeba přečkati

09.02.2009 15:02:00 | Rbb

Tož vítej na Literu. A ran pomyslnou holí se zde taky dočkáš, tak hodně zdaru!

09.02.2009 14:58:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí