A možná tě miluji....

A možná tě miluji....

Anotace: Jenže láska bolí...láska lidi pokládá na kolena...a láska je slepá...a já už tohle všechno chápu

Oblaka,
z marihuany...
Nemyslet,
na zítřek mě tolik baví...

Polibky se solí,
více než zabolí....
Když miluji tě,
neznamená NIC...

Tak o to víc,
je bolesti...
Pocity marnosti,
a zklamání...

Jedné holčičí duše,
a když krev z ruky....
Dopadá na zem,
je mi jasné, že my dva se nikdy nenajdem...

Připoutáni provazy,
přátelství...
Láskou,
i nenávistí...

A víš tolik bolí,
číst ve tvých očích...
A poslouchat,
co mi říkáš...

A víš tolik bolí,
nebrečet...
Když,
jsem ti nablízku...

Protože city,
ach ty podělaný city....
Jsou příliš hluboký,
lásko....

A tolik bolí,
myslet na to...
Co se mezi námi stalo,
když vím, že to byl omyl....

A tak raději sbohem,
nechej mě jít vlastní cestou, zlato...
Nebo nebudu už nikdy,
mít sílu stát na vlastních nohou...
Autor whiolet, 09.02.2009
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: fuu, Kapka, Oťas, kikis, Lota, WAYWARD, Kyška
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

celá láska je šok...ale kašlu na to...

10.02.2009 16:10:00 | whiolet

ouu drsný... celkem šoking...snad to přejde...

09.02.2009 22:58:00 | Barpob

...jsem si říkala, že jsi tu už dlouho nebyla...a Ty, si bolíš Láskou...s tím nic nenaděláš...tahle nemoc hrdlo úží :-)

09.02.2009 22:13:00 | Lota

...každý tak nějak tím prošel

09.02.2009 19:38:00 | WAYWARD

Láska hodně dává a hodně bere.

09.02.2009 17:47:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí