Víš...

Víš...

Anotace: Víš?!

Víš, to už bude rok, co vidím tvojí tvář,
však stále hledím udiven, s otevřenými ústy,
víš, to už bude rok, co mě celkem dobře znáš,
však stále hledím udiven, jak rychle palíš mosty.

Víš, to už bude deset let, co mě celkem dobře znáš,
však stále hledím udiven, nevěříc protírám své oči,
víš, to už bude deset let, co vidám tvojí hebkou tvář,
však stále hledím udiven, jak hlava se mi točí.

Víš, to už bude čtvrt století, co vidím tvoji tvář,
však stále hledím udiven, jak touha skryta ve tvářích,
víš, to už bude čtvrt století, co mě celkem dobře znáš,
však stále hledím udiven, a ležím v nejjemnějších polštářích.

Víš, to už bude dlouhá doba, co mě celkem dobře znáš,
však stále hledím udiven, jak hloupá slova užíváš,
když rozprávíme o citech, lásce a poznání,
i ten nejhloupější idiot má lepší přehled než ty...
Autor Heavenhill, 09.02.2009
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hloupá slova?
máš snad na slova patent?

15.04.2009 19:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí