Pán mého srdce

Pán mého srdce

Anotace: Naděje v černé tmě beze světla? Posuďte sami.

Plné rety,
tak svůdné k líbání.
Smutné věty,
bolestné vzlykání.

Slyšíš to?
Vítr smutně zpívá.
Cosi se zachvělo
a stále se to dívá.

Snad smutek,
starý přítel známý.
Pln výtek,
odpor je marný!

Zastav mě,
v náruči chovej.
Zasraně!
Sen jsi jen pouhej.

A tak jsem se zase jednou probudila.
Z krásného snu plného smutku, ale i naděje.
Snad najdu to, co se mi po nocích zdává.
Přec láska od srdce je ta pravá!
Autor Rhiana E. Nebresk, 10.02.2009
Přečteno 428x
Tipy 11
Poslední tipující: jehlaspichlas, Montynka, Kallkaa, kakaoo, jedam, Gabrielle Taroka, Markéta Hl., Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí