Začarovaný kruh

Začarovaný kruh

Anotace: je to tu zpět, nejde ho nemilovat, tolik to ale bolí...

jsi krasná jako květ růže
co teď moje hlava zmůže
srdce na kusy roztrhaný mám
co s tím udělám

bolí to, že tu nejsi
s tím žiju, že tu nejsi
umíram
přesto k nebi oči upíram

já vím, že jsem zklamal tebe
ted doma nemám modré nebe
hajzl nejsem v to doufám
ted si zoufám

tebe jsem zničil, sebe jsem zničil,
co ted mám?
ztratil jsem lasku, svůj květ
to, že už u ní na konci jsem, to teď mám
zbortil jsem oboum teď celičky svět

já nevím co je teď
nejradej bych vypil jed
proč věříš co říkali
vzdyť jsem ti přísahal
proč chceš teď, aby naše oči plakaly
když to co jsem psal jsem nelhal
Autor Maxí, 10.02.2009
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji romane že jsi mi vzal ženu vlastně její duši nikdy ti to nezapomenu.

23.04.2010 19:11:00 | VladoS

moc bolavá báseňka..... přeju mnoho sil k tomu udělat krok dopředu... smerem ke stestí

12.09.2009 20:08:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí