Mám tě ráád..

Mám tě ráád..

Anotace: ;)

Já sedím si na parapatu
ty ptáš se mě, co to pletu?
Je to láska, kterou žiju
láska v to, co tak miluju.

"A koho na světě tak chceš,
že mu lásku pletes?"
řeknu tobě, tím že jseš
v mých očích stále rosteš!

Jsi má vláha, den i noc
jsi mým nic i strašně moc
sen, který chce se mi zdát
ta tři slova, mám tě rad.
Autor klajusenka, 10.02.2009
Přečteno 620x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pleteš svetr lásky? či šál? Hlavně že zahřeje u srdce :o)

10.02.2009 18:00:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí