láska

láska

Anotace: je to plné zmatků, ale to k tomu patří...

Láska jako kouzlo
Teď ne žádné zlo
Láska jako sen
usmívej se jen
počátky lásky skryté v našem nitru
potřebujeme ji tu naši rudou jiskru
láska na začátku
vše na počátku
štěstí, radost
zamilovanost
a všechno začíná
což se vzpomíná
polibek první
květina jarní
první společná káva
jak radost páva
z jeho peří
když věří

pak se ti dva znají
něco spolu mají
téma na milý rozhovor
žádný přijímací pohovor
ale teď poprvé zablikla
ta neonová zářivka
jejich štěstí
rána pěstí

semínko pochybnosti klíčí
ona to tak dneska líčí

jenže co je život bez lásky
to říříkám bez nadsázky
já potřebuju tu neonovou zářivku
jako kytka svoji denní zálivku
jenže u mě voda neteče..
láska mi vždy uteče
Autor vílí křídla.., 10.02.2009
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, kikis, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč musí být okoukané... je to prosetě věc co mě teď trápí... vím že forma není nějak světoborná.. ale díky za názor.,,

11.02.2009 06:43:00 | vílí křídla..

nazdarek :)forma basne, spatny rytmus, okoukane tema s fadnimi rymy...hmm,tak tohle vše, dle mne, jsem v basni nasla

10.02.2009 23:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí