Ženatý a vdaná

Ženatý a vdaná

Anotace: z mého života... ale né od Smetany, opravdu z mého

Na kolik pak krásných chvil
má člověk v roce nárok ?
přijdou a hned odtančí,
tak jako pražský barok

My dva, že snad máme proto
klopit oči studem ?
Takoví jsme přeci byli,
jsme a asi budem...
Autor Stern, 10.02.2009
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí