Na prašnou cestu...

Na prašnou cestu...

Anotace: Pro Jindřicha

Na prašnou cestu klesají mé líce,
již poslední nádechy zažijí mé plíce.
Zakopávám o kameny a prach mi stoupá do očí,
každá minuta je rok, než se Země otočí.
Tak vysílená padla jsem k zemi,
lásku hledala jsem na světě, kde života není.
Slzy zháší rozžhavenou cestu,
ach....nikde člověka, který by mě zvedl...
Autor Lenny, 06.10.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak, sílu najdeš v sobě! Vlahý déšť tvou žízeň ukojí,
láska nová tě celou odzbrojí...

06.10.2005 11:39:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí