Na křídlech papírových draků

Na křídlech papírových draků

Anotace: když se vám splní sny, už nemusíte spát...

Na křídlech papírových draků snáší se smích
A hloupí si létají někde v oblacích
když náhodou v mechu a kapradí chtěla bys spát
já v korunách stromů mohl bych ti píseň hrát

píseň co všichni si broukají, ale málokdo slova zná
lesem nese se loudavě, motlitba poklidná
víčka už zavíráš, když mlhou a listovím dál píseň zní
píseň, kterou skládám ti potají, vysoko nad zemí

já hrál bych ti na struny a hrál bych ti na verše
krásou zmatený, ale šťastný nadevše
dál hrál bych ti s větrem a hrál bych ti se stromy
dokud tvé vnímání spánek nezlomí...

má melodie stále ještě pohrává si s pápěřím
když tvé sny se topí tam, kde rozum s fantazií soupeří
čistou oblohu nad tebou vykreslí rozkvetlé ráno
a na křídlech papírových draků je již všechno napsáno
Autor Shimy, 11.02.2009
Přečteno 410x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, Zeldar, NikitaNikaT., Fighting Dreamer, Kapka, nejsembásník, Kyška, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

Pěkné veršíky na začátek, už teď se těším na další.

11.02.2009 23:00:00 | NikitaNikaT.

nádherná... unesla mě někam vysoko do oblak:) krásné čtení... děkuji:)

11.02.2009 21:31:00 | Fighting Dreamer

Moc se mi líbí.

11.02.2009 21:07:00 | Kapka

Líbí se mi anotace.

11.02.2009 20:00:00 | Jana M.

Dobře mi bylo s Tvou básní.

11.02.2009 17:21:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí