Dost, již, dost...

Dost, již, dost...

Anotace: Nevím, co jsem tím chtěla vlastně napsat. Možná jen slušně vyjádřit, že mě život občas štve...

Dost bylo špíny, co již mockrát Nás zaprášila,
dost bylo vody, co již mockrát Nás zaplavila.

Dost, dost bylo již ohně, co naději Nám spálil,
dost, dost již bylo větrů....cos stromů na Nás svalil?

Dost již blesků a bouří,
dost již slov, co vše krásné v duši boří.

Dost již, bože...
Autor Lenny, 06.10.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, tady ses vytáhla...

06.10.2005 11:22:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí