TajemNice

TajemNice

Anotace: ***

Vdechni život myšlence z vášně
Poslouchám tvé kořeněné árie
Tvůj stín mi pěje - uhlídáš mě
Bez stínu pak slunce mě zabije

Jak taneční droga mám zvětralé kosti
Přitiskni na krk své rudé obloučky
Zasvěcen věčně nepřítomnosti
Jsem včelka, ukaž své hebké paloučky.
Autor Mladý pán P., 11.02.2009
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemná, jako luční kvítí :o)

11.02.2009 18:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí