Basák

Basák

Anotace: trochu ucházející

Kráčím tiše noční tmou,
chci se dostat za tebou,
nevim jestli to má cenu,
jestli ty mně chceš,
jakou máš dnes asi směnu
a kde se vyskytuješ.

Vím,že to jsou Pardubice,
nevím přesně kde,
jestli to je tam za rohem,
nebo přesně zde.

Zavolala jsem ti
a s mobilem v ruce
jsem zjistila,
že sedíš v Ponorce,
že tam hraje kapela,
že tam sedíš v Ponorce,
doufám,že ne na holce.

Když jsem vešla do Ponorky
první,co jsem spatřila,
tvoje krásný dlouhý vlasy,
nikde žádný borky,
jak si všímáš svojí basy
a dojídáš brambůrky.

Potom jsi mě uviděl
a šel jsi hnedka za mnou,
musela jsem pohladit
tvoji hlavu jemnou.

Začla jsem tě líbat
a tobě bylo jedno,
že nás všichni sledujou
a já mám v hlavě bědno...
Řeks:"to je moje slečna"
krása tý věty byla neskutečná...

Objednals mi víno a vedl jsi mě ke stolu,
myslela jsem na to,když jsem tě poznala,
myslela jsem na Stodolu.

Tys pil pivo a já víno,
pořád jsme se líbali,
když mi bylo už dost líno,
k tobě jsme se vydali...

Kráčli jsme ZASE krásnou noční tmou,
nebyla jsem sama
ty jsi tu byl se mnou.

Došli jsme domů-došli jsme k tobě,
svlíkal jsi mně už na chodbě.....:p
Autor Grizzzelda, 11.02.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí