Pro Tebe....

Pro Tebe....

Anotace: .....

Našel jsem sám sebe,
potkal jsem nejúžasnějšího človíčka-tebe.
Jsi krása, která dává mi sílu žít.
jsi květina o které nepřestávám snít.
Jsi ten nejzvučnější chorál,
jsi ten nejkrásnější korál.
Celé své srdce ti dám,
vše, co tam stále mám.
Jsi největší tužba,moje přání
jsi na tváři mé-slunce ranní.
Trpím smutkem, dlouhou závratí,
do té doby, než se moje dlaň-ke tvé nevrátí.
Miluji obětí tvé,
když cítím tvé srdce, a ty mé.
Od chvíle, kdy spatřil jsem tvé oči,
celý svět se se mnou točí.
Ty nejpěknější oči máš
celý svět je jen náš.
Nech mne dotýkat se tvé hedvábné kůže
každý den nosit ti čerstvé růže.
Chci být tvým něžným snem,
tím nejkrásnějším andělem.
Už tě nikdy nechci ztratit!…
Autor Martin Flídr, 11.02.2009
Přečteno 976x
Tipy 3
Poslední tipující: OkittoAde, bajli33
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí