Nechtěj milovat

Nechtěj milovat

Anotace: Jak pár slov dokáže zničit víru v přítelství..

Zapomeň na oči zrádné,
kočičí.
Falešné.
I na ta křídla,
která vidíš jen ty.

( Vždyť každý anděl
jednou odletí
-opona spadne-
a před tebou stojí
jen strašidla
-pitomé figurky z poutě )

Nemysli na ten úsměv,
když říkáš, že opiem
se ti stává!
Neposlouchej smích,
nevnímej její slova.

Víš, jak je bezhlavá,
schopná utopit se ve vášni
a chyby opakovat znova..

.. ty seš jinej.

Nechtěj milovat..
-Neměl bys mě milovat..!-
Vážně jsem na tebe moc bláhová..
Autor Vision of me, 11.02.2009
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, Caracol, vílí křídla.., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

perfektní záver...

11.02.2009 23:49:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí