Hra

Hra

Anotace: ...hra pro dva, hraná ve třech...

Za lásku zemřít, bylo jeho motto,
Umřela v něm přec, a to jen proto,
že miloval vroucně, miloval pevně,
všechnu lásku svou dal oné děvě.
Ona se smála, jej pálil ten smích,
a lásku zakryl nejtěžší sníh.
Žárlivost šachy s jejich srdci hrála,
vědoucné tahy, srdcím se mála.
Jen já a ona, my zkoušely hrát,
2 týdny, 2 tahy...už slyším MAT!!!
Autor Silent_Assasin, 11.02.2009
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Dívka s perlami ve vlasech, 5thelement, J.U. Ray, WerunkaaXD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí