pro mou platonickou lásku

pro mou platonickou lásku

Anotace: než sem šla spát, nějak jsem myslela na jednu z nejúžasnějších osob, na tomdle světě. zpívá, skládá, hrál... je nejlepší :-*

Prožívám to, co vídám ve spaní
Tys mě navštívil
Ve chvíli, kdy se mne dotkneš
Umírám
A když mne prvně políbíš
Moje srdce jistě cítíš
Posuneš své rudce níž
Co já chci, ty víš!
Mé rty jsou vlhké
S tebou to ale nehne
Zašeptáš větu do ticha
Odcházíš
Však já vím
Můj sen nesplníš
Nikdy!
Odcházíš navždy
Byl to zase sen pouhý...
Autor Lips Sewm Shut, 11.02.2009
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Gabi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí