Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Kdyš spanou růžové brýle

Buď na mě hodný,
odhoď ty temný pocity
anebo mě radši bodni
dýkou přímo do srdce - a konečně procitni!

Přestaň se chovat jako dítě,
kterému zcizili hračku, co měl tak rád.
Přestaň spřádat svoje spletitý sítě
a zboř ten hrad
v němž se teď ukrýváš za mohutnými hradbami,
snad máš dojem, že takto unikáš
před dotěrnými dámami.

Snažíš se ale jen utéct sám před sebou,
což nazývám zbabělostí,
vím, že přetékáš strachem a také trochu zlostí.

Mohl bys být mým tátou,
ale na to frajere nemáš,
on je totiž mužem
a ty se teprve hledáš.

Hledáš a stále nenacházíš,
nevíš si rady
perly sviním házíš.

Přestaň prosím brát vše "hákem"
a staň se konečně DOSPĚLÁKEM.
Autor Květa, 06.10.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělýý!!! Fakt to v sobě něco má!

06.10.2005 15:59:00 | makretka

Je moc pěkná.

06.10.2005 14:55:00 | jarynbacin

už dlouho jsem tu nic tak moudrýho nečetla..SUPER!!

06.10.2005 13:40:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí