For Johnny From Luc

For Johnny From Luc

Anotace: touha po nové lásce, která je pro teď zatím nedosažitelná.Kluk je totiž o dva roky mladší a ona neví, jestli by jí chtěl.Dívka má strach, že by se přede všema shodila....

Říká se, že láska se pozná na první pohled
Já se zamilovala, ale ne na ten první pohled

Potkala jsem Tě po druhé a viděla něco jiného
Poznala jsem něco, tak krásného a tajemného.
Podívala jsem se Ti do Tvých očí...
Je to krásný pocit, když se svět otočí.
Otočí, ale nevím, jestli dobrému...
Co když se opět otočil k tomu špatnému?
Že mi teď šťastný život začíná...
Píšu tohle a uzavírám se do svého tajemna.
Ale co to je?!
Cítím horké slzy stékat na své tváři...
Kdy se konečně Tvé oči na mé rozzáří?...
Uvnitř sama sebe-svírání pociťuji..
Čekám, až Tvé krásné rty se na mne usmějí.
Ale je vůbec možné, aby ses do mne zamiloval,
Hvězdy jednou se mnou v noci pozoroval
abys mě někdy líbal, objímal a hladil,
Abys taky mi lásku svou oplatil,
Že bys jednou v náručí mé usínal??
Nevím, co s tímhle pocitem budu dělat,
Jestli mám do kouta se složit a plakat...
Autor Luc, 06.10.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí