M O J E P L A N E T A

M O J E P L A N E T A

Anotace: pro moji slečnu, je to zároveň text k písni nově vznikající kapelky:)

Je to jen malinkatá kulička,
Ve vesmíru,
Ta naše zemička,
Kde tak málo je míru.

Planetka mezi planetami,
Na které jako bychom, lásko, žili sami.

Jenom já a ty a všude planety,
Jenom já a ty a naše životy,
Jenom já a ty a samé novoty,
Jenom já a ty a trocha nahoty.

Nevšední věci kolem nás,
Někdy je teplo,
Jindy zas mráz,
Na konci tunelu světlo a kolem přehrady hráz.

To nejsou optické klamy,
Teď už jsme spolu lásko a sami.

Jenom já a ty a všude dobroty
Jenom já a ty a medvídek z Bogoty
Jenom já a ty a v hrnci špagety
Jenom já a ty a květin pugéty

Prožíváme vášeň žhnoucí,
Jež má silný žár,
Já mám přání vroucí,
Že my budeme ten pár, co se nikdy nerozloučí.

To nejsou vůbec žádné fámy,
Teď my dva zůstali jsme, lásko, sami.

Jenom já a ty a všude tapety
Jenom já a ty a filmové soboty
Jenom já a ty a naše výlety
Jenom já a ty, tak nědělej drahoty
Autor filion11, 12.02.2009
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Arret
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí