Čekání

Čekání

Anotace: Jeden povoz, jedna cesta

Sbírka: Jak chutná život.

Skála, srdce, modré nebe,
jižní vítr, pod skálou jezero,
neklidná hladina tvého srdce,
hluboký oceán očí.

Strom;
jsi strom, větve jako paže,
neklidné, chtivé, vábivé.
Dlouhé vlasy, černé noci stín,
věčný hvězd chod.

Vcházíš do mne;
vítr nese, dobrý večer,
stydlivé;
mohu si sednout,
a v našich srdcích;
hoří oheň nekonečna
Autor Hombre, 13.02.2009
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: staruska, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí