Smutný večery - pro malý holky

Smutný večery - pro malý holky

Anotace: neni příjemný mládnout

Nikdy nevěř hloupým řečem o tom, že tě někdo miluje...
Láska je pro děti...
Pohádka před spaním...
Jak je to se psaním...
Koupěj nám vodku...
a nebo ruma...
Ráno, když smysly odejdou spát
uvidíš jakej byl, celej on
celej večer, celej rum
cela pro jednoho
v Praze na Pankráci
cela celá domodra
by se smyly rozdíly
nevšední všednosti
koupím ti barvu
pravou, a ty - začerveníš mi s ní střevíce
pak půjdeme tančit a přijdem do nebe
ruku v ruce s bledou bídou našich snů
chtěla jsem bejt motýl...
někdo jinej šance se chopil...
Přečteno 345x
Tipy 19
Poslední tipující: ta co bývala Andělem, lucajda89, Dračičák, Zpátky, Oťas, kikis, Thesssinka, její alter ego, Kapka, M.V.Jung., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, ne, ne.
tohle prostě neni můj vkus

17.09.2010 19:49:00 | Corsica

Po dlouhé době kousek tvého umění.

14.02.2009 00:55:00 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí