Vzpomínka na Tebe

Vzpomínka na Tebe

Anotace: o mé lásce z dospívání

Blíží se stále neovladatelný čas
při jehož tempu
vzpomínám na Tvůj měkký hlas.
Vzpomínám,snažím se vybavit Tvé oči
které měly podobu smaragdů
nebo jasných hvězd vlahé noci.
Vzpomínám,na ústa plná krásných slov
která byla žhavá jak právě rozehřátý kov
Vzpomínám,na Tvé ruce,
ano ony byly strůjcem našeho pevného sevření
zároveň však jemnější než kdejaké koření
Vzpomínám,na Tvoje sliby,které přeměnily moje činy v chyby.
Vzpomínám,na lásky?
Které by zaplnily celý potok krásnými oblázky
Ne!
Vzpomínám,na Tebe cos byl vlastníkem mého srdce
dlouhý čas a přec,něco rozdělilo nás.
Autor ička, 13.02.2009
Přečteno 439x
Tipy 7
Poslední tipující: fab four, Seanko, kikis, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné vyznání

27.02.2009 23:00:00 | Seanko

Nojo..na první lásky se s láskou vzpomíná...

13.02.2009 21:41:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí