Děsně zamilovaná...

Děsně zamilovaná...

Anotace: tohle teprve začínalo...teď je to eště silnější a sme spolu strašně šťastní...=))

Jsem děsně zamilovaná a toužím být s ním,
už dál nechci jen ve snech a osamotě žít...
Láska je mocná čarodějka, to každý ví,
láska je touha, štěstí a radost pouhá, každý o ní sní...
I já sním o svém vyvoleném princi,
miluji ho a v tom je ten princip...
Cítím zvýšený tep mého srdce,
chci cítit jeho tvář ve své ruce...
Chci cítit jeho dech a hladit jeho tělo,
to mé se jeho hlasem celé rozechvělo...
Miluju jeho tvář, miluju jeho smích,
miluju jeho oči-tu zář, miluju to, že dokáže mě zbavit představ zlých...
Miluju prostě jeho
a jen tak nedám ruce od něho...
Budu o něj bojovat-stůj co stůj
a nakonec bude jen a jen můj...
Představy mám krásné, tak snad se mi to povede,
snad ho ke mě jednou zamilovanost přivede...
Autor beruška.andílek, 13.02.2009
Přečteno 555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí