Bolestný tok myšlenek

Bolestný tok myšlenek

Anotace: Pocity z lásky

Proč při vzpomínce na tebe,moje srdce krvácí.
Proč moje duše bolestná své trny nepostrácí.
Vždyť city lásky,přeměnit jen v pouhé přátelství
je jak čekat,stát a přemýšlet nad pravěkou propastí.
Kdo dokáže je přejít lehce,ten milovat a trpět nechce
v šachu to jde o moc lehce
a i když je to pouze hra,životu se podobá
nechci zapomenout,nechci vzpomenout,
chci žít,milovat a vzpomínat
na co?na koho?
na podstatné jméno,láska´´
prstýnku vzdálený.
Autor ička, 13.02.2009
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: fab four, Seanko, kikis, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Hezké" bolestné trápení

27.02.2009 22:59:00 | Seanko

Básnička nejlépe ukáže, co všechno ta láska dokáže...

13.02.2009 21:25:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí