Slunce a ty

Slunce a ty

Anotace: ....

Svět bez tebe,tvého úsměvu a tvých překrásných očí,
to není svět to je tma a ty jediná jí dokážeš proslunit.
Jediná ty víš co chci a já vím co chceš ty dáme si to,
budem se milovat pod sluncem tebou prosluněním.

Chci tě celou dnes teď hned nikdy jindy jen dnes,
budu něžný,budu na tebe jak na rozkvetlou růži.
Jen chci aby ses ke mě chovala stejně jak já k tobě,
něžně,mile,krásně a hlavně slušně protože tě miluju.
Autor Proof, 06.10.2005
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá.

06.10.2005 19:37:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí