Odev z parfému

Odev z parfému

Anotace: ...inšpirovala ma moja nádherná priateľka, keď si kúpila úžasný parfém...

Chcem byť s tebou každú noc,
módnej prehliadky byť svedkom,
som jediným divákom
a len ty predvádzaš všetko

Sviečka spieva tichý hlas,
jemné šero v izbe vášne,
plameň túžby horí viac,
aj potom, čo sviečka zhasne

Kocky ľadu v nápoji
začnú sa rýchlo rozpúšťať
a ja sa neviem dočkať,
chcem sa ťa nežne dotýkať

Vtom vstúpiš do miestnosti,
náhle však dostávam trému,
nanič sú vedomosti,
si odetá do parfému

Tvoje telo pokrýva
ľahký odev, z vône tkaný,
nie sú fotky, kamery,
na prehliadke sme my sami

Vonia ti krásne telo,
od teba dotyk, sviečky, vzduch,
vnímame sa nesmelo,
parfém sa mení v bludný kruh

Intimita hry tieňov,
naše tváre celok tvoria,
feromóny v ovzduší,
láska páli, sviečky horia

Z tela sa ti nadýchnem,
hltám ťa celú pohľadom,
v hlave sa mi blýska sen
a ty tancuješ nahá v ňom

Pri prehliadkach je zákaz
tela modelky sa dotknúť,
no keď sa teba dotknem,
nebojím sa, že ma stopnú

Viem, že chceme – ty a ja,
spočinúť v objatí vášne,
naše srdcia netaja,
že len spolu chcú byť šťastné

Vyzlečiem ťa z parfému,
si celá nahá, nádherná,
naše telá predvedú
tieňohru túžby na stenách

Rozpúšťaš sa mi v dlani,
len túžiš, si rozpálená,
po ďalšom milovaní
pred tebou som na kolenách

Láska nám zamkla dvere,
sme na svete len my sami,
parfém stúpa ku stropu,
vzduch je krásne vydýchaný

Odlož šaty z flakónu,
schúľ sa ku mne vyzlečená,
hviezdy svietia z balkónu,
tiež sú šťastné, že mám teba.
Autor geronimo, 13.02.2009
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! na tohle se nedá už nic napsat. Krásné verše, romantické, zamilované, lehce smyslné... věřím, že pro může je krásné, když žena nahá, jen v příjemném prafému je oděná...

P.S. nejen, že věřím, vím, znám dobře... je to skvělé!

13.02.2009 23:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí