Carpe diem II (valentýnská)

Carpe diem II (valentýnská)

Anotace: pro eM

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Carpe diem
dokud žijem
dokud dýcháme
Dokud síly zbývají
ať stále doufáme

Trochu jako na houpačce
připadá mi svět
Brečet touhou
smát se slzám
a vše odpouštět

Do ucha pak zašeptat ti
že tě ráda mám
Carpe diem
dokud žijem
nebuď víc už sám
Autor Bardot, 14.02.2009
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná - to carpe diem dokud žijem - se mi líbí obzvlášt

26.02.2009 09:48:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí