SEN

SEN

Anotace: Sen o lásce

V parném letním dni na balkoně sedím,na oblohu bez mráčku upřeně hledím...Myšlenkou chci přivolat nějaký ten mrak,však do mysli se mi vkradl jakýsi chlap.....

Vysoký,svalnatý,mohutná ramena,jsem z toho zjevení malinko zmatená.....Smyslné rty,oči mu září,až se mi vyklubal úsměv na tváři.....Jeho ruce se dotýkají mého těla,přesně tak,jak jsem to vždy chtěla.....Do ouška mi šeptá sladká slovíčka,ten chlap je prostě jednička...

Pomalu mi rozepíná knoflíky na blůze,kalhoty však rozepnout nemůže...Na chvilku se můj idol zalekl,neboť zip u kalhot se zasekl...Pak už ze mě kalhoty strhává,mé tělo se mu plně oddává....

Vzrušením se mi hlava točí,když tu náhle otevírám oči....Rozplývá se zvolna můj krásný sen a já opět v trpké realitě jsem....Na obloze se konečně stáhly mraky a pršet bude zřejmě taky.
Autor Jezinka001, 14.02.2009
Přečteno 476x
Tipy 10
Poslední tipující: Pišák, Holis, lucajda89, jedam, 5thelement, Agniezka, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super:-):-)

13.04.2009 00:21:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí